Gogosi de post reteta lui chef Sorin Bontea - CinemaDiz
ANUMITE PAGINI AU FOST MUTATE - VA RUGAM SA FOLOSITI BARA DE CAUTARE

Gogosi de post reteta lui chef Sorin Bontea

Gogosi de post reteta lui chef Sorin Bontea. Ies pufoase și delicioase și ai nevoie de doar câteva ingrediente

Chiar dacă nu pare, deserturile de post pot fi extrem de delicioase, iar rețele sunt mai diverse decât v-ați aștepta. Iar bucătarii pot da dovadă de multă ingeniozitate sau pot apele la rețete simple, dar de impact care ne pot aduce aminte de dulcea copilărie. Chef Sorin Bontea ne arată pas cu pas cum putem face o rețetă de post ca la mama acasă. Este vorba de savuroasele gogoși pe care oricine le-ar mânca cu poftă!

Rețeta de desert de post a lui Chef Sorin Bontea

Îndrăgitul chef a dezvăluit pe rețelele de socializare rețeta de gogoși de post pe care a prezentat-o în detaliu. De la ingrediente, la rezultatul final, își plouă în gură doar urmărind cum sunt preparate!

Gogoși de post: 1 kg făină, 750 ml apă, 35 g drojdie proaspătă, 4 linguri zahăr, 1/2 lingură sare, 4 linguri ulei floarea soarelui. Se amestecă toate ingredientele și se lasă la dospit și gata gogoșile!”, a transmis Chef Sorin Bontea pe rețelele de socializare.

Gogoșile de post pot fi servite simple, cu zahăr pudră drasupra sau le puteți servi cu dulceață în funcție de preferințe. Pentru un plus de savoare, puteți servi gogoșile de post cu un sos făcut din ciocolată neagră topită (vegană, fără lapte) sau cu sos de caramel. Adăugați o notă de diversitate și culoare gogoșilor de post, adăugând diverse toppinguri precum fulgi de cocos, nuci tocate, migdale feliate, fructe proaspete (cum ar fi felii de banană sau căpșuni), sau fructe uscate (cum ar fi stafide sau merișoare uscate). Important este faptul că într-o zi de weekend ca aceasta, niște gogoși ca în copilărie sunt mai mult decât bine venite pentru toată familia!

După cum spuneam, rețele de post pot fi foarte diverse și un avantaj este faptul că există multe ingrediente care pot și înlocuite. Laptele de nuci, uleiul de cocos, siropul de agave și făina de migdale sunt doar câteva exemple de alternative la ingrediente precum laptele, ouăle și untul. 

📢CINEMADIZ nu controleaza si nu este responsabil pentru nici unul dintre website-urile afisate sau pentru continutul acestora.Trimiterea la website-uri externe este cu scop strict informativ.

S-ar putea sa-ti placa si filmele de mai jos:

© 2023 ⭐️ 2024 CinemaDiz